Peuteropvang

In kindcentrum De Stroom kan uw kind vanaf 2 jaar terecht. D peuteropvang wordt gesubsidieerd vanuit de gemeente.
Het is mogelijk om de dagen en tijden in overleg zelf in te vullen. Daarom spreken we van ' flexibele peuteropvang'. Bij de peuteropvang worden kinderen optimaal voorbereid op de basisschool.
Kinderen worden gestimuleerd om zichzelf op hun eigen niveau te ontwikkelen.

De peuteropvang wordt geleid door HBO leidsters. In de peuterspeelzaal wordt veel samengewerkt en samen gespeeld met de kleutergroep.
De overstap van peutergroep naar kleutergroep is voor kinderen op De Stroom maar een kleine stap.
Er is veel overleg en samenwerking tussen de leidsters van de peuteropvang en de leerkracht(en) van groep 1/2.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen  (zie contact) met het kindcentrum.

“Op De Stroom leren ze al vroeg hoe creatief na te denken bij de inzet van digitale tools"
- Tim -