Bewegingsonderwijs

Tim Pistorius is onze vakleerkracht bewegingsonderwijs en vanuit Jibb aan onze school verbonden. Tim verzorgt elke week een bewegingsles aan de groepen 3 t/m 8. En voor de kinderen van groep 1-2 begeleidt hij de lessen naar het beweegdiploma, een cyclus van 20 lessen bewegingsonderwijs.
Tim ondersteunt ons in onze ambitie om kinderen de hele dag door meer te laten bewegen en helpt hij ons bij de voorbereiding van sport- en speldagen. Tim is elke dag op het kindcentrum te vinden.

Ook verzorgt Tim sportclinics tijdens de bewegingslessen van groep 3 t/m 8 en coördineert hij voor de wijk Brouwhuis na schooltijd en tijdens schoolvakanties sport- en beweegactiviteiten om uw kind in beweging te brengen en om te kijken welke sport het beste bij uw kind past.

Wilt u graag meer informatie over Jibb of het actuele aanbod zien? Klik hier

“Op De Stroom leren ze al vroeg hoe creatief na te denken bij de inzet van digitale tools"
- Tim -